Bager

Namiesto toho, aby si banskobystrický župan urobil poriadok vo svojich finančných transakciách, ďalej provokuje a pred svojimi svalovcami priamo na zasadaní regionálneho zastupiteľstva pokračuje v bezplatnej šou.

01.02.2015 22:00
debata (11)

Pri konečnom počítaní sa však môže riadne seknúť. Hrozí mu pokuta vo výške osemnástich mesačných platov. Možno sa mu však práve vtedy začnú jeho pravoverní ešte intenzívnejšie skladať na to, aby neostal na vode a suchom chlebe.

Najnovšia Kotlebova verzia znie, že jeho zamestnanci a ostatní sympatizanti mu posielajú peňažné dary na súkromný účet, aby si mohol kúpiť bager a v rámci občianskej aktivity si „upratal“ svoj pozemok v Krásnohorskom Podhradí, ktorý si, samozrejme provokačne, kúpil v rómskej osade. Ak by niekde inde v civilizovanej krajine chodili na osobný (!) účet významného verejného funkcionára peniaze, dokonca aj od jeho podriadených, tak by to bol konflikt záujmov ako remeň.

Ten náš stokrát novelizovaný zákon o konflikte záujmov je však akosi stále postavený tak, aby, nedajbože, politikom neublížil. To je jedno, či sa niektorý z nich omylom dopustí chyby, alebo arogantne dáva najavo, že veď on si predsa všetko môže dovoliť. Pokiaľ si zákony nedáme do poriadku, nečudujme sa, že sa budú na nich priživovať aj také typy osôb, akú si zvolili na čelo samosprávy v Banskobystric­kom kraji.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Marian Kotleba