Slovenská ľavica 2021: Aká budúcnosť čaká ľavicovú politiku?

Denník Pravda v spolupráci s Friedrich Ebert Stiftung, zastúpenie v SR, pripravil sériu diskusných relácií Slovenská ľavica 2021. Pozrite si posledný, šiesty diel.

04.12.2021 12:00
debata (34)

Kam sa uberá ľavicová politika na Slovensku? Vysvetľujeme, prečo sú ľavicové myšlienky stále aktuálne a potrebné. Kto sú ich nositelia a ako realizujú ľavicovú politiku v politickom živote.

Vyspelá demokratická spoločnosť sa nezaobíde bez modernej ľavicovej politiky. A keď sa pridá stredová reprezentácia ľavice, je to len v prospech politickej reprezentácie. Kde sa nachádza Slovensko? Kto reprezentuje ľavicové zmýšľanie a aký vplyv má na spoločnosť? O súčasných problémoch, ale aj o vízii do budúcnosti diskutovali v TV Pravda Stanislav Mičev, predseda strany Solidarita – Hnutie pracujúcej chudoby, Artur Bekmatov – predseda strany Socialisti.sk a Peter Weiss, bývalý šéf SDĽ.

Do diskusie sme dlhší čas pozývali aj predsedu Smeru Roberta Fica a lídra strany Hlas Petra Pellegriniho. Napriek úsiliu sa nám ich spoločné stretnutie pred kamerami TV Pravda nepodarilo realizovať.

Video
Slovenská ľavica 2021 - 6. debata

Debatu môžete počúvať aj ako podcast

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

© Autorské práva vyhradené

34 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Weiss #Stanislav Mičev #Slovenská ľavica 2021 #Artur Bekmatov