Už sú v saloone

Ešte si nestihol ani sadnúť do poslaneckého kresla a už sa predstavil celej republike. Peter Krupa si pomýlil Národnú radu so saloonom kdesi na Strednom západe.

23.03.2016 12:00
debata (68)

Sprevádzajúc svojho straníckeho vodcu Mariana Kotlebu vstúpil do parlamentného vestibulu s koltom zrejme zaveseným prekliato nízko a teatrálne ho odovzdal ochranke.

Niekedy sa pištoľníkom stane, že keď sa chystajú do smotánkovej spoločnosti, zabudnú si pištoľ zavesiť doma na klinec. V tomto prípade je to však nebezpečnejšie, keď si pripomenieme Krupov odkaz na sociálnej sieti spred štyroch rokov. Na adresu vtedajšej vlády napísal: „Za mreže s nimi alebo ich postrieľať na výstrahu ostatným!“

Veľa sa tam možno dočítať aj o "smradľavých židákoch“, židoboľševikoch, slobodomurároch a sionistoch, o cigánskych pečienkach a často o Jozefovi Tisovi. Ten však v tomto rasisticko-xenofóbnom guláši vyznieva pozitívne. Nuž a teraz diskutujte s chlapom s takýmito názormi a s kvérom za pásom hoci o pomoci utečencom z Blízkeho východu.

Jeho súkmeňovcom na čele s Kotlebom je čudné, že sa iní čudujú: „Je normálne, že ak niekto vlastní zbrojný preukaz, má pri sebe i zbraň.“ Hoci aj počas parlamentnej rozpravy. Po zložení sľubu už totiž ochranka nemôže poslancov prehliadať.

ĽSNS však v tom „dojímavo“ myslí i na radových občanov. V programe má rozšírenie práva držania a nosenia zbraní. Asi v zmysle sloganu: Do každej bielej slovenskej rodiny aspoň jednu pušku a dva revolvery!

Ako sa v povolebnom vyhlásení Kotlebovej strany píše, konečne nastupuje nová éra! Veď aj nastúpi, ak im budeme na všetko pritakávať s dodatkom, však máme demokraciu. A to je skutočne nemysliteľné.

© Autorské práva vyhradené

68 debata chyba
Viac na túto tému: #Marian Kotleba #ĽSNS #Peter Krupa