Na zlej adrese

Keby vám ktosi pravidelne každý letný týždeň hulákal pod oknami, tak si pomyslíte svoje. A možno aj poviete.

18.07.2016 22:00
debata (9)

Napríklad, že menu vo forme párku v rožku vám už celej rodine ide hore krkom, hoci ho organizátori demonštrácií ponúkajú zadarmo. Za reči politikov sa tiež neplatí, ale už ste sa z nich dávno nedozvedeli nič nové, známa to odrhovačka. A tak k tým rožkom týždeň čo týždeň sortírujú nemastnú-neslanú hubovú polievku nútene všetkým, ktorí toho ešte nemajú napodiv plné zuby.

Napokon, na takéto hádzanie rukavíc bez toho, aby ich ktosi zdvíhal zo zeme, sú určené iné priestory. Veď tieto uličné seansy „U Bonaparta“ usporadúvajú opozičné parlamentné strany. Nech idú tam, do Národnej rady, do nejakej klubovne, keď už nie sú schopné v letnej spare zaplniť ani jedno bratislavské námestie. Ale ako, keď parlamentné debaty majú takú úbohú úroveň, že v každom kole iba otvárajú otázku, či sú v súlade s rokovacím poriadkom. A nič viac.

Ľud sa o údajných daňových kauzách akosi dlhšie už nič nové nedozvedel, mlieť na budhistickom mlynčeku stále to isté sa mu už očividne zunovalo. Čo takto dať si pokoj a radšej sa rozísť po krajine? Nechať počas prázdnin zarobiť nášmu cestovnému ruchu by bolo iste omnoho užitočnejšie ako takéto tlačenie párkov a hľadanie českého hudobníka Františka Nedvěda, ktorý sa so svojou gitarou tiež viac hodí k táboráku do prírody ako do nejakej vilovej štvrte nad veľkomestom.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #kauza Bašternák #Bonaparte