Udržujte diskrétny odstup!

Udržujte diskrétny odstup! Upozornenie, bežne sa vyskytujúce v bankách, na poštách a v rôznych inštitúciách, by si mali k srdcu zobrať aj naši politici. Na Západe totiž platí nepísané pravidlo, že s fašistami sa nik nebaví. Aby bolo úplne jasné, že náckovia a pohrobkovia fašistov do slušnej spoločnosti nepatria, udržujú ich stále v „karanténe“.

07.09.2016 15:00
debata (10)

Zúčastňovať sa na podujatiach, na ktoré chodia kotlebovci, alebo hlasovať za ich uznesenie, tak ako to včera urobilo osem poslancov Smeru, je jednoducho neprípustné.

Napríklad v Nemecku si našli vlastný modus vivendi. Zástupcovia ultrapravicovej Národnodemokra­tickej strany Nemecka (NPD), ktorí v minulosti sedeli v krajinských parlamentoch, boli permanentne ostrakizovaní. Na každý návrh NPD odpovedal vždy jeden zástupca vlády a jeden zástupca opozície a potom ho spoločne zamietli. A keď neonacisti začali v parlamente rečniť, tak sálu opustili. Jedným slovom, „náckov“ ignorovali.

Tak ako to v minulosti urobil Pavol Frešo, ktorý odmietol podať Marianovi Kotlebovi ruku, alebo Andrej Kiska, ktorý ho po voľbách nepozval do Prezidentského paláca. A takéto zásadné veci treba smerákom vysvetľovať? Zjavne áno…

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #hlasovanie #ĽSNS