Čo jeden hlupák skazí...

Podiel slovenských výrobkov v našich obchodoch je nízky a z roka na rok klesá. Osobitný odvod pre obchodné reťazce však tento problém nijako nerieši. Vďaka ďalšej nezmyselnej Dankovej „iniciatíve“ iba zdražejú potraviny, na čo v konečnom dôsledku doplatia všetci občania Slovenska.

13.12.2018 22:00
debata (25)

Ak by šéfovi národniarov skutočne záležalo na slovenských poľnohospodároch a spracovateľoch, tak by hľadal iné spôsoby, ako im pomôcť.

Andrej Danko v posledných mesiacoch chrlí jeden nezmysel za druhým. Je preto nepochopiteľné, že v koalícii sa nenájde nik, kto by ho zastavil.

Aj taký insitný politik, ako bol Ján Ľupták, vedel, že v koalícii s Mečiarom môže vyskakovať len do výšky percent, ktoré získal vo voľbách. To, že Danko si v podstate môže robiť, čo chce, znamená, že Smer je momentálnym „dvojvládím“ oslabený a Most, potácajúci sa na hrane zvoliteľnosti, sa chce udržať ešte chvíľu vo vláde. Jednoducho, predčasné voľby nechce nik, takže Fico aj Bugár Dankovi kývnu na všetko, s čím príde.

Že to bude mať vážne dopady na krajinu, je zrejmé každému, kto má aspoň štipku zdravého rozumu. Ako hovorí ľudové príslovie: Čo jeden hlupák skazí, to sto múdrych nenapraví.

Keďže Dankovi politickí partneri sa mu to neodvážia dať najavo, je len na voličoch, aby povedali, že kráľ je nahý.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Danko #osobitný odvod pre obchodné reťazce