Stop Istanbulskému dohovoru: Facka Slovensku

„Džender“ ideológia a Istanbulský dohovor sa stali zaklínadlami, ktorými nás v posledných dvoch rokoch strašia nielen niektorí predstavitelia cirkví, ale aj časť politikov.

29.03.2019 22:00
debata (148)

Kým v prípade SNS sa to dá vysvetliť tým, že programovo vyprázdnená strana nedokáže svojim voličom ponúknuť nič pozitívne, a preto siaha po takýchto barličkách, menej pochopiteľné je to v prípade tých, ktorí sami seba označujú za sociálnych demokratov.

Po piatkovom hlasovaní, kde až 101 poslancov naprieč parlamentom hlasovalo za zastavenie ratifikácie dohovoru, je zrejmé, že títo zákonodarcovia nepohrdnú žiadnym prostriedkom, o ktorom si myslia, že im pomôže udržať sa pri moci.

Šeredne sa však mýlia. Slovensko nie je skanzen, aký by z tejto krajiny chceli mať, pretože väčšine občanov sú na míle vzdialené predstavy týchto účelových pseudokonzerva­tívcov. Voliči už viackrát v minulosti preukázali, že sú oveľa európskejší ako ich volení zástupcovia.

Zvykli sme si už, že „chromíkovia“ v snahe získať politické body strašia verejnosť registrovanými partnerstvami a adopciami detí homosexuálnymi pármi. Pokiaľ sa hrajú na domácom piesočku, tak čert ich ber!

Lenže spomínaná stojednotka hlasovala aj za stiahnutie podpisu z už prijatého dohovoru, čím Slovensku hrozí medzinárodná blamáž. Toto nie je „ďalšia facka liberálom“, toto je facka celej krajine, ktorá by sa tak ocitla v spoločnosti Ruska a Azerbajdžanu (ktoré ako jedny z mála krajín dohovor nepodpísali).

Ak 101 poslancov a poslankýň (!), nechápe, že základným cieľom Istanbulského dohovoru je vytvoriť Európu bez násilia na ženách, tak tým sami sebe vystavujú nelichotivú vizitku o mentálnom svete, v ktorom žijú.

© Autorské práva vyhradené

148 debata chyba
Viac na túto tému: #SNS #Istanbulský dohovor #gender ideológia #ratifikácia