Boris Kollár ako Mr. Hyde v politike

To, že šéf parlamentu má slabosť na blondínky s mäsitými perami a neprirodzene vyvinutým prednosťami, nie je tajomstvom. Do tohto okruhu žien by sa zaiste zaradila aj najznámejšia transgenderová modelka.

07.09.2020 19:30
debata (19)

Pravda, iba do pol pása. Ako ukazujú jej fotografie uverejnené na facebooku, týmto smerom totiž rozkošatený rodostrom Borisa Kollára neporastie. No ktovie, ako je to v skutočnosti s jeho mailovými radovánkami?

Hovorí sa, proti gustu žiaden dišputát. Nuž, keby išlo o dajakého mafiána nižšieho rangu, podnikateľa, ktorý sa dopracoval k majetkom diskutabilným spôsobom, alebo o daňového podvodníčka, čert to ber. Ale druhý najvyšší ústavný činiteľ a líder strany, ktorá za svoj primárny cieľ deklaruje ochranu rodiny?

Ako sa jeho ministrovi práce a rodiny Milanovi Krajniakovi, údajne jednému z najbohabojnejších kresťanov pod Tatrami, asi číta komunikácia s nevšednou „kráskou“, ktorá sa pripisuje Kollárovi? Bez ohľadu, či by si s ňou oplzlo písal, keď stál na čele Národnej rady, alebo už predtým. Úroveň štvrtej cenovej sa v autorovi oných kusých viet nezaprie.

V piatok Kollár na webe uverejnil výzvu, aby ľudia pri nedeľnom obede sledovali televíznu debatu s ním a neskôr im srdečne poďakoval za dôveru, ktorú vyjadrili v najnovšom výskume verejnej mienky hnutiu Sme rodina (9,1 %).

Možno si mnohí jeho sympatizanti potom, čo sa vrátili z nedeľnej omše, preklikli na spomínaný facebook a zajasali, ten náš Borisko, to je ale koťuha! Veď mu veľkodušne odpustili sexuálne koketérie s 15-ročnou dievčinou z resiocializačného zariadenia či s Alenou Zsuzsovou, s ktorou bol aj v bezprostrednom kontakte.

Proti gustu žiaden dišputát… Lenže koľko takých doktorov Jekyllov a misterov Hydeov sa pletie v najvyššej politike a dokedy im to voliči budú tolerovať?

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Boris Kollár #Sme rodina #Milan Krajniak #mafiáni #transgenderová modelka #Dr. Jekyll Mr. Hyde