Preteky o najväčšieho ochrancu života

V parlamente sa začali preteky o to, kto príde s prísnejším návrhom interrupčného zákona. Jeden podali kotlebovci, druhý predložil Martin Čepček z OĽaNO. Pritom o tejto téme rokovali poslanci pred pár mesiacmi. Na jeseň neprešiel návrh len o jeden hlas. Zdá sa, že Anne Záborskej rastie silná konkurencia...

01.06.2021 20:00
debata (12)

Niektorí politici si zjavne žijú vo svojom svete a nedajú sa vyrušovať realitou. Čo tam po tom, že Slovensko momentálne trápi hrozivý deficit, keďže Hegerova vláda sa chystá zaťať najväčšiu sekeru vo svojej histórii. Čo tam po tom, že počet interrupcií neustále klesá a v r. 2019 ich bolo vykonaných iba 5¤824. Čo tam po tom, že pre drvivú väčšinu obyvateľov Slovenska to nie je vôbec podstatná téma, lebo majú úplne iné problémy…

Pre poslanca Čepčeka sú však kultúrno-etické otázky najdôležitejšie, a tak vyrukoval do boja o ochranu nenarodeného života. Nemal ani potrebu o tom informovať svojich kolegov. Opäť sa tak ukazuje, že OĽaNO je iba voľným združením obyčajných ľudí pozbieraných Matovičom, v ktorom pravá ruka nevie, čo robí ľavá.

Navyše je to zbierka pokrytcov a farizejov, ktorí majú plné ústa ochrany nenarodených detí, no život tých narodených im je zjavne „šumafuk“. Inak by sa od poslanca OĽaNO Jána Heráka, ktorý je obvinený zo zneužívania maloletej osoby, dávno dištancovali a zbavili ho mandátu. Lebo akú váhu má také opatrenie, keď niekoho dočasne vylúčia z poslaneckého klubu? Nijakú!

Týmto katotalibancom však treba uznať, že majú dobrú stratégiu. Čím viac tvrdia muziku, tým viac sa posúvajú hranice a je pravdepodobnejšie, že do budúcnosti budú ich názory akceptovateľnejšie. Dobrá práca, ochrancovia životov!

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #interrupcie #Martin Čepček