Sulík prerazil dno. Pravá tvár našich "liberálov"

V strede týždňa po hlasovaní „o Ficovi“ Slovensko zaplavil prúd hodnotového mravokárstva od Richarda Sulíka a celej sasky. Ich nekompromisné reči naznačovali nielen rozpad koalície, ale aj nezastaviteľný pád celej krajiny na morálne dno. Prišiel víkend a sulíkovci ukázali svoju pravú tvár.

08.05.2022 18:00
Igor Daniš aktual Foto:
Igor Daniš
debata (175)

Pri tom, čo predvádzajú pri návšteve Geissenovcov, sa zastavuje každému súdnemu človeku rozum. Bežný občan do soboty ani netušil, kto tí milionári z Nemecka, manželia Geissovci, vlastne sú. Ani sme to nestihli zistiť, už sa na nás valili fotky Sulíka s poslankyňou Bittó Cigánikovou z uvítacieho rituálu na letisku, z návštevy Devína, Bratislavského hradu a dokonca aj rokovacej sály Národnej rady. Tam, kde je bežnému človeku vstup zakázaný (okrem dňa otvorených dverí), sa dokorán otvorili dvere Geissenovcom. Neodmietli ani pozvanie k rečníckemu pultu. Sulík si pri ňom aj zavtipkoval – samozrejme, v nemčine. To vylúdilo úsmev na tvári samotného milionára náležite vyobliekaného do trička s lebkou.

Po príčine až otrockej úslužnosti našich liberálov – ktorá sa nedostala azda ani pápežovi Františkovi – sme museli pátrať. Nakoniec Sulík prezradil, že s milionármi sa zoznámil na výstave Expo v Dubaji. Dobre, veď vplyvní podnikatelia môžu Slovensku pomôcť. Lenže čím sa to títo nemeckí zbohatlíci vlastne preslávili? Reality šou Ťažký život milionárov. Takí naši Mojsejovci…

Aj pri ich ostatných podnikateľských aktivitách len ťažko hľadáme, v čom by nám mohli prispieť. Módnymi odevmi či obchodovaním s luxusnými nehnuteľnosťami. Sulík nám prišiel na pomoc. Vraj jedna epizóda „veľkolepej“ šou bude zo Slovenska, čo bude pre našu krajinu neopakovateľná reklama.

Nuž, po ničom inom než po propagácii v duchovne plytkej a úbohej relácii ani netúžime. Veď na túto šou sa dívajú iba múdri, dôležití a kultúrni ľudia z celého sveta. Ministrovi hospodárstva by sme mali azda aj zaďakovať, že sa stará, aby do sveta vysielal to „pravé“ posolstvo o Slovensku.

Najhoršie na tom celom je, že kultúrny vkus a hodnotovú úbohosť Sulíka, Cigánikovej a všetkých saskárskych „liberálov“ zdieľa veľká časť našich politikov naprieč celým politickým spektrom. Bohužiaľ.

© Autorské práva vyhradené

175 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov #Jana Bittó Cigániková #SASKA