Kontakt

Ako chytiť Usamu bin Ládina? Jednoducho. Stačí do oblasti medzi Afganistanom a Pakistanom vysadiť z lietadla cvičené medvede, vybavené GPS zariadeniami, a tie už teroristického vodcu nájdu. Keby ste nevedeli, medvede majú omnoho citlivejší čuch ako stopárske psy. "Predtým však treba medvede vycvičiť, aby si po pristátí dokázali zhodiť padáky. Alebo ich vybaviť samozničiacimi sa padákmi," radí nádejný expert.

28.03.2010 16:48
debata

Americký vojenský magazín Stars and Stripes zverejnil najzvláštnejšie z odkazov, ktoré návštevníci stránky ministerstva obrany zanechali prostredníctvom kontaktného formulára. „Máte nejaké supertajné informácie, o ktoré by ste sa mohli podeliť?“ pýta sa jeden. „Robím do školy seminárku a zišlo by sa mi niečo. Pošlite mi e-mail,“ odkázal Pentagonu.

Iný občan, znepokojený možnosťou globálnej vojny, sa strachuje, či ministerstvo dokáže v takom prípade podľa biblického návodu rýchlo zostrojiť novú Noemovu archu, tentoraz v podobe gigantického mesta pod kupolou, kde by ľudstvo prežilo.

A ešte niečo. „Všimol si na ministerstve vôbec niekto, že dátum útokov na dvojičky je 9/11 a číslo tiesňovej linky v USA je 911? Je to len náhoda?“

debata chyba