Umelec

Muž v žltej šiltovke a trakoch rozpráva. Hovorí o svojom programe, ktorým baví deti a zároveň im odovzdáva environmentálne posolstvo. Hovorí si K-Strass je majstrom v ovládaní jojo.

16.05.2010 20:39
debata (1)

Moderátor telerána v jednej z početných regionálnych televízií na americkom Stredozápade ho počúva a potom ho vyzve, aby svoje umenie predviedol. K-Straas roztočí svoje štyri páry jojo. Najskôr ich na natiahnutých nitkách točí vedľa seba, potom ich zdvihne nad hlavu, kde sa mu beznádejne zamotajú a sám má čo robiť, aby nespadol.

V ďalšom teleráne na inej stanici chce majster jojo ukázať svoje triky, no zistí, že si zabudol nitky. A v ďalšom jeho rozprávanie o tom, z akých je ťažkých rodinných pomerov a ako len vytrvalosť, pevná vôľa a tvrdá práca priniesla jeho úspech stále prerušuje mobilný telefón. Hovor musí z rodinných dôvodov vždy vybaviť.

K-Strass alias Kenny Strasser alias Karl Strassburg, pôvodom zo vždy iného mesta, sa v uplynulom týždni stal fenoménom. Svojim príbehom o tom, že je šampiónom jojo a nasledovným trápnym vystúpením a zaskočením moderátorov dokázal oklamať šesť televízií, kým ho odhalili ako podvodníka.

Možno by sa mal vrhnúť na politiku.

Škoda mrhať takým talentom.

1 debata chyba