S tebou ma nebaví svet!

Nie, nemusíš robiť v cvernovke ani nosiť kerku či truklu v nose, ani sa „sundať“ piatok čo piatok niekde v krčme, nemusíš chodiť na náckovské zhromaždenia, si slušný človek, možno mamička dvoch krásnych bielych ratolestí, eko strava, chia semienka, bio plienky, bio škôlka, bonus: dobré vzdelanie, milý ústretový manžel, hypotéka, stavebné sporenie, domček v pokojnej lokalite, pekne zariadený, žiadne hnusné tepichy, iba drevená sukovitá podlaha, plastové okná, v záhradôčke pod okienkom tuja, bazénik, trávnik, trampoška, gril, pri grile partia tebe podobných, slušných, bielych a šťastných, ak "odrb", iba taký malý, ak pomoc, iba taká malá, iba niekomu koho poznáš, slušní ľudia si predsa pomoc neodopierajú.

28.06.2017 17:00
debata (31)

Slušní ľudia sa v piatok "nerozbíjajú“ v meste, stretávajú sa s priateľmi na terasách, zhovárajú sa o práci a deťoch, plánujú si víkendové stretnutia, návštevy, dovolenky, v zime chodia na lyžovačky, zavše iba ocinovia, ako v tom filme, kde chlapi vezmú decká a je to náramná švanda, S tebou mne baví svět, baby zatiaľ hovoria o bývalých frajeroch, chýbajú im manželia, deti, sex, idú na masáž, na manikúru, pedikúru, plavošku alebo wellness s kamoškou…

Takto spolu ich baví ich biely bezfarebný svet, kde je všetko jasné a naplánované, kde sa nenosia čínske handry, kde je čisto, dobre, blýska sa vybielenými zubálmi, nadvihuje sa vytrhané obočie. Hnus a hrôza je len v správach, ale tie nepozerajú, občas zájdu na protikorupčný pochod, strašné, ako sa tu kradne, inak len na rodičko, na detské predstavenia, ak na kupko, informujú sa.

Napríklad na sociálnej sieti: Prosím vás, ako je to s kúpaliskom tam a tam? Nechodia tam náhodou cigáni? A sto aj dvesto im podobných odpovedá, tam nie, ale inde áno, a minule sa jedna škrabala pod pazuchou a nebola oholená a všetci boli špinaví a hluční a škaredí. Všetci čierni vždy a všade!

Keď paničku zahriaknete, či to náhodou nepreháňa, či si uvedomuje, čo sa pýta, všetci jej kamaráti sa do vás pustia: je to slušná biela žena, ktorej záleží na svojej rodinke, čo také urobila? Slušne sa opýtala!

Snažíte sa vysvetliť slušným bielym občanom na sociálnej sieti, že kúpaliská sú pre všetkých, ktorí si zaplatia vstupenku, pre bielych, čiernych, červených, pre jednotkárov, aj tých, čo prepadli, pre buzerantov, lesby, černochov, tučných aj chudých, pre židov aj mohamedánov, oponujú, že si ich máte všetkých vziať domov.

Vysvetľujete, keď toto, tak toto, pozývate do knižnice, mnohým vzdelaným by nezaškodilo, ale o chvíľu vám začnú chodiť výhražné správy, fotografie bojových psov a ikony hovien a fotky podrezaných krkov, až si napokon pomyslíte, že radšej sa budete kamošiť s „poslednými z posledných“, ako nazývajú cigánov z pezinskej glejovky, radšej s nimi pôjdete na kupko, len aby ste sa nezasvinili bielym morom, ktorý sa celkom nevinne a slušne šíri svetom.

Opustila som sociálnu sieť, lebo s tebou mne svět nebaví, vážená dámo. Nebavia ma s vami kupká, seďte radšej doma vo vaniach a bazénikoch, napustite si tam chlóru, aby ste sa od nášho farebného sveta nezasvinili!

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #extrémizmus