Procházkova sieť

Aj keď to spočiatku vyzeralo, že pravicoví voliči sú pri hľadaní svojho nového lídra takí zúfalí, že Radoslavovi Procházkovi ochotne tolerujú úplne všetko, posledný prieskum agentúry Focus naznačil, že aspoň časť z nich si zachovala určitú kritickosť, čo je iste dobrá správa.

04.08.2014 22:00
debata (24)

Horšie je to však so spôsobom, ako líder Siete vníma sám seba. Za poklesom preferencií totiž nevidí skutočnosť, že doteraz presvedčivo nevyvrátil pochybnosti o financovaní svojej prezidentskej kampane, ale to, že Sieť bola po prvý raz v prieskume testovaná bez spojenia s jeho menom.

Nuž, i tak še da… Na vine teda nie je pokrivený obraz v zrkadle, ale zrkadlo, ktoré neukázalo tú jeho „krajšiu tvár“. Vysvetlenie ozaj hodné budúceho lídra opozície…

Je síce pravda, že slovenská politika je stále silne personifikovaná a ľudí viac ako hodnotové orientácie priťahujú konkrétni politici, no s gazdom či bez neho, tretinový prepad sa nedá vysvetliť tým, že pri názve Sieť nefigurovalo jeho meno.

Procházka asi pozabudol, že jeho bývalému straníckemu kolegovi z KDH veľmi nepomohlo, keď za názov strany do zátvorky uviedol svoje meno, inak by argumentoval vecnejšie. Alebo sa azda tiež chystá premenovať svoj nový projekt na Sieť Radoslava Procházku?

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #Radoslav Procházka #Sieť