Fronte nazionale

Duce ĽS NS Marian Kotleba ohlásil na piatok tzv. jazdu slušných ľudí proti asociálnym extrémistom naprieč Banskobystrickým krajom.

17.08.2017 22:00
debata

Mussolini v októbri 1922 vyzval členov svojej Partito Nazionale Fascista na „mierumilovný“ pochod na Rím. Do troch dní bolo rozhodnuté. Pre nerozhodnosť demokraticej vlády a zbabelosť hlavy štátu čiernokošeliari zavŕšili štátny prevrat.

Duce ĽS NS Marian Kotleba ohlásil na zajtra tzv. jazdu slušných ľudí proti asociálnym extrémistom naprieč Banskobystrickým krajom. Keď to nepomôže, zdôrazňuje, obsadia Bratislavu! Pretože „tlupy asociálov naďalej okrádajú, znásilňujú a vraždia nevinných ľudí“

V mene tzv. slušných ľudí proti sobotňajšiemu Dúhovému pochodu brojí poslankyňa Martina Šimkovičová, ktorá sa „preslávila“ ako televízna moderátorka na facebooku xenofóbnymi vyjadreniami o migrantoch. Jej parlamentný kolega, člen Rádu sv. Lazara Peter Marček argumenty graduje tvrdením, že sa na toto podujatie chystá aj poslanec Martin Poliačik s „nebezpečnými štvornohými psami, ktoré môžu mať besnotu a možno aj HIV“.

Líder strany Sme rodina Boris Kollár k tomu pripojil nenávistný komentár, že si účastníci Pridu nezaslúžia toleranciu, a vraj ako úchyláci patria do ústavu. Tomuto moralizátorovi, otcovi desiatich detí od deviatich žien, paradoxne tlieska spoluzakladateľ Aliancie za rodinu Anton Chromík, ktorý na zajtra organizuje v Bratislave trucpodnik.

Korunu všetkému nasadil podpredseda SNS Jaroslav Paška útokom na ombudsmanku Máriu Patakyovú, pretože si na Dúhový pochod pripravuje „vulgárne“ gesto v podobe prejavu o európskych právach a slobodách pre všetkých.

Pred očami sa nám vytvára slovenský variant Fronte nazionale. Je to xenofóbne, nebezpečné a pre našu krajinu vrcholne zahanbujúce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #extrémisti #pochod #Marian Kotleba #ĽS NS #fašisti