Mimoriadne skúsení

Podľa Igora Matoviča exminister Martin Glváč (Smer) zveril do rúk bezpečnosť armádnych objektov družke zavraždeného mafiánskeho bosa. Vzápätí vysvitlo, že Katarína B. nastúpila na ministerstvo obrany štyri roky po smrti svojho partnera, ktorý mal úplne iné krstné meno, ako uvádzal predseda OĽaNO, a pracovala tam ako radová ekonómka už za Ľubomíra Galka (SaS). Ale falošné zvesti o tejto úradníčke v silovom rezorte na tlačovkách opozície naďalej prepierajú...

21.03.2018 22:00
debata

Poslankyňa Petra Krištúfková (Sme rodina) je však celkom iný prípad. To, že žila v spoločnej domácnosti so zastreleným šéfom bratislavského podsvetia a s iným, podobne popraveným mafiánom, popritom mala blízky vzťah aj k odsúdenému náčelníkovi piťovcov, to vraj nie nič nové pod slnkom.

To predsa už každý dávno dobre vie, tvrdí jej stranícky líder a takisto bývalý partner Boris Kollár. Pritom prízvukuje, že napriek tomu pani poslankyňu zvolili do Národnej rady. Či skôr vďaka tomu, lebo nezanedbateľnému percentu nášho obyvateľstva politici tohto typu zrejme imponujú.

Krištúfková teda má podľa Kollára dôveru verejnosti. Človek, ktorý sa údajne kamarátil s mafiánmi iba v mladosti a potom s nimi chodil už len na dovolenku, to vie najlepšie. Ale prečo musí táto dáma pôsobiť akurát vzhľadom na tajné informácie v mimoriadne citlivom parlamentnom výbore na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva? Asi ťažko na to môže spĺňať predpoklady, keď má také skúsenosti s mafiánmi. Rovnako ako Kollár, ktorý je zase členom osobitného výboru na kontrolu činnosti SIS. Ale čo na to povedia slušní ľudia?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Glváč #Igor Matovič #Boris Kollár #mafiáni #vládna kríza 2018 #Pellegriniho vláda #Petra Krištúfková